ОМД Апелира Воздржување од Насилство во Македонија

Четврток, 27 Април 2017

ОМД апелира до граѓаните на Република Македонија да се возржат од насилство.


Повеќе...

ОМД Статија во Фокс Нуз: Вистинската приказна за Република Македонија

Четврток, 20 Април 2017

Џовалин Шкуртај - академик при Академијата на науки на Албанија неодамна напиша крајно дезинформативна и понижувачка колумна за Македонија.


Повеќе...

ОМД: Никој нема право да одлучува за иднината на Македонија, освен народот

Понеделник, 20 Март 2017

Темелите на државата се веќе изградени и поставени, па затоа дебата за менување на името, знамето, химната и грбот не смее веќе да се отвора.


Повеќе...

Помогнете и на ОМД преку пребарувачот Goodsearh

GoodSearch: You Search...We Give!

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30